Curatenie Acasa

Daca aveti nevoie de o firma de curatenie profesionala, alegeti-ne pe noi! Executam servicii curatenie apartament

Aspiram si spalam covorul, aplicam curatare mocheta, pardoseala, gresia sau parchetul. Aspiram si spalam canapelele, indepartam petele in cazul aparitiei acestora. Aplicam curatare asupra mobilierului si aparaturii aflate in casa, cu solutii dezinfectante profesionale. Aplicam curatare peretilor si indepartam eventualele panze de paianjen. Aplicam curatare a ferestrelor si a usilor (interior-exterior). Inlaturam gunoiul sau resturile menajere, urmand a fi schimbati sacii cosurilor de gunoi. Ingrijim plantele aflate in locuinta, la cerere. Finalul curateniei va consta in aerisire si odorizare a incaperilor locuintei.

Ingrijire-si-curatenie.ro

Curatenie Birouri

Servicii de curatenie birouri, cu personal autorizat.

Pentru curatenie birouri, de calitate, aveti nevoie de o firma de curatenie cu echipa profesionista, cu echipamente profesionale. Echipa noastra va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii de curatenie birouri, prin a se deplasa la locatia dvs. De asemenea, realizam curatenie atat la locul de munca, cat si curatenie birouri, institutii, blocuri.

Daca doriti detalii suplimentare sau o oferta specifica unor servicii de curatenie birouri, va recomandam sa ne contactati telefonic, sau sa completati formularul nostru aflat in pagina de contact, iar colegii nostrii va vor contacta comunicandu-va informatiile necesare, specifice preturilor si evaluarii spatiului dvs.

Ingrijire-si-curatenie.ro

Curatare mocheta si pardoseala

Pentru curatare mocheta si pardoseala, va punem la dispozitie o echipa profesionista in servicii de curatenie acasa la dvs. sau la locul de munca. Stim cu totii cat de costisitoare poate fi lista prioritatilor intr-o anumita zi si de aceea, personalul nostru va sta la dispozitie spre a va indeplini cerintele si nevoile specifice curateniei in locatia dvs.

Va punem la dispozitie o echipa devotata si de incredere in servicii de curatenie, precum curatare mocheta, pardoseala si mediul locuintei dvs., ajutandu-va sa economisiti timpul necesar concentrarii dvs. asupra prioritatilor importante. Daca doriti o firma de curatenie profesionista, care sa furnizeze servicii de curatenie complete, contactati-ne pe noi.

Ingrijire-si-curatenie.ro

Ingrijire batrani la domiciliu

Oferim servicii de ingrijire batrani la domiciliu, cu personal autorizat si devotat ingrijirii si confortului beneficiarilor. Pentru informatii privitoare la pret si servicii de ingrijire batrani la domiciliu, contactati-ne prin telefon sau completati formularul din pagina de contact, iar in cel mai scurt timp va vom contacta spre a va informa cu cele necesare si specifice serviciilor noastre.

Dispunem de un personal cu experienta, devotat in implicarea specifica serviciilor de ingrijire batrani la domiciliu, avand ca valori compasiunea, demnitatea si increderea necesara binelui sufletesc al beneficiarilor. Stim cat de importanta este implicarea si devotamentul fata de serviciile de ingrijiri la domiciliu si de aceea, echipa noastra recruteaza cei mai devotati specialisti in ingrijire a celor batrani. Oferim servicii precum masaj de recuperare si ingrijire a celor ce au suferit un pre-infart, pierderi de memorie, persoane ce sufera de Alzheimer sau Parkinson etc. De asemenea, oferim servicii de ingrijire batrani la domiciliu, specifice igienii personale, prepararea hranei cu ajutorul necesar hranirii lor, dar si servicii de menaj casnic sau de companie.

Ingrijire-si-curatenie.ro

Recuperare la domiciliu

Serviciile noastre de ingrijire bolnav la domiciliu vin mereu cu avantaje si beneficii pentru cei in varsta, facilitandu-i atat psihic-emotional, cat si fizic, astfel incat sa cream conditii optime si placute lor. Oferim serviciile necesare ingrijirii celor in varsta si acordam sprijin in tratarea si refacerea lor, indiferent de posibilitatile sau dizabilitatile lor fizice si psihice.

Oferim servicii de ingrijire batrani, la preturi competitive. Va punem la dispozitie oferte personalizate in cazuri speciale, precum cele in care cerintele si recomandarile familiei si beneficiarilor sunt deosebite. Oferta noastra cuprinde servicii specifice asistentei medicale, odihnei si ingrijirii pentru persoanele in varsta sau cu probleme medicale.

Ingrijire-si-curatenie.ro

Servicii de ingrijire la domiciliu

Serviciile noastre de ingrijire la domiciliu, va intampina cu oferte personalizate in functie de cererile dvs. si cu un personal calificat, oferind asistenta medicala si ingrijirea necesara, de care beneficiarul are nevoie. Dispunem de personal calificat atat ingrijirii celor in varsta, cat si persoanelor aflate in perioade de recuperare medicala.

Daca doriti informatii suplimentare despre pretul si ofertele noastre, va rugam sa ne contactati telefonic, sau sa completati formularul recomandat, aflat in pagina de contact.

Ingrijire-si-curatenie.ro

Firma de curatenie

Daca doriti servicii de curatenie profesionala, ati venit unde trebuie. Va stam la dispozitie cu servicii de curatenie birouri, curatenie apartament si casa, atat zilnice, cat si lunare, la nevoile dvs. Echipa noastra profesionista trateaza clientii cu respect si se implica profesional atat in curatarea mediilor rezidentiale, cat si comerciale. Cu aceasta firma de curatenie, de la podea, la tavan, echipa noastra va actiona profesionist, cu echipamente profesionale. Daca doriti o evaluare a spatilui dvs. si informatii privind oferta noastra, va rugam sa ne contactati telefonic, sau completand formularul aflat in pagina de contact.

Ingrijire-si-curatenie.ro

Curatenie si ingrijire

Curatenie si ingrijire la domiciliu sustinuta de chipa noastra - la nevoile si cerintele dvs. Oferim servicii de curatenie profesionale, dar si servicii de ingrijire la domiciliu, la cele mai competitive preturi. Pentru detalii referitoare la oferte specifice servicilor de curatenie sau ingrijire la domiciliu, va rugam sa ne contactati telefonic, sau sa completati formularul paginii de contact.

Firma de curatenie: Oferim servicii de curatenie profesionala, de calitate, sustinuta de un personal calificat, sporit in atentie si implicare la postul de lucru. Ne adaptam cerintelor dvs. atat in spatii comerciale, cat si la birouri, case, apartamente, hale industriale etc.

Ingrijire la domiciliu: Stim cat de importanta este situatia celor ce au nevoie de ingrijire si asistenta medicala la domiciliu, iar de aceea, ne facem recunoscuti printr-o gama de servicii de ingrijire batrani la domiciliu, dar si celor cu probleme medicale, prin devotamentul si experienta personalului nostru calificat si pregatit sa se implice in siguranta, confortul, sanatatea si binele sufletesc al beneficiarilor.

Ingrijire-si-curatenie.ro

Oferte ingrijire batrani si curatenie

Firma noastra va pune la dispozitie atat Servicii de curatenie la domiciliu si la locul de munca, cat si Servicii de ingrijire la domiciliu, la preturi competitive si cu personal calificat. Daca doriti repere si informatii specifice ofertelor noastre, va rugam sa ne contactati prin telefon, sau completand formularul nostru din pagina de contact, iar in cel mai scurt timp veti fi contactat de catre echipa noastra, oferindu-va informatiile speciifice unor servicii de curatenie sau servicii de ingrijire la domiciliu.

Ingrijire-si-curatenie.ro